Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemkSecure has a deprecated constructor in /mnt/web410/b0/69/57828369/htdocs/webshop/plugins/system/ksecure/ksecure.php on line 12 Lijmen: Industrielijm (10gr. - gel)

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd om de webshop juist te laten functioneren.

 x 

0
Printen

Industrielijm (10gr. - gel)

Array
€ 12,00
Bedrag BTW € 2,08
Beschrijving

De gel is een extra dikvloeibare lijm. De gel is geschikt voor het verlijmen van poreuze materialen. Het is belangrijk dat de te verlijmen delen een raakvlak met elkaar hebben. De dik vloeibare gel heeft een vullend vermogen.  Met deze lijm kunt u vrijwel alle materialen verlijmen behalve teflon, nylon, polyethyleen, polypropyleen verlijmen. Mocht u deze materialen toch willen verlijmen dan heeft u een hulpmiddel nodig. Dit hulpmiddel is de Primer.

Olba industrielijm onderscheidt zich van andere lijmen door zijn unieke eigenschappen. Een van deze onderscheidende eigenschappen is de ruime open werktijd die Olba industrielijm heeft. Hierdoor kunt u de tijd nemen die u nodig heeft. Verder kan het flesje lijm gedurende uw klus open blijven staan. De lijm zal niet indrogen. Ten slotte is Olba industrielijm bestendig tegen water, hitte, vorst, zuur, olie, UV-straling en tegen de meeste chemische producten.

De hechtingstijd
De hechtingstijd van de gel is ongeveer drie tot vijf minuten. De hechtingstijd van de gel is langer dan de hechtingstijd van de dun- en dikvloeibare lijm. Dit komt doordat de gel een dikkere structuur en een meer vullend vermogen heeft dan de dun- en dikvloeibare lijm. 

Mocht u de hechtingstijd willen verkorten, kunt u de Activator gebruiken. 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.


WIJ ADVISEREN U GRAAG

Bij Bartools staan we voor u klaar als u advies nodig heeft!

CONTACT OPNEMEN

Ook Interessant

CONTACT

Adres:
Postbus 1091, 8200 BB, Lelystad

E-Mail:
info@bartools.nl

Telefoon:
+31 (0)320-798 503

Veilig Betalen

Bij Bartools kunt u veilig betalen via uw eigen bank met iDeal of via PayPal. Uiteraard is onze webshop beveiligd met een geverifiëerd SSL certificaat.

 

Veilig Betalen