Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemkSecure has a deprecated constructor in /mnt/web410/b0/69/57828369/htdocs/webshop/plugins/system/ksecure/ksecure.php on line 12 Lijmen: Olba Activator

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd om de webshop juist te laten functioneren.

 x 

0
Printen

Olba Activator

Array
€ 15,00
Bedrag BTW € 2,60
Beschrijving

De Activator versnelt en versterkt de lijmverbinding. Dit product wordt toegepast bij moeilijke en precieze klussen. De lijm krijgt door de Activator een meer vullende werking.

Gebruiksaanwijzing
De Activator in spuitbus kunt u op twee manieren gebruiken. 
De eerste manier is dat u de Activator op één van de te verlijmen delen spuit. Op het andere deel brengt u de industrielijm aan. Daarna drukt u de zijden op elkaar. De tweede manier is dat u op één van de te verlijmen delen de industrielijm aanbrengt. Vervolgens drukt u de zijden op elkaar. Hierna kunt u de Activator op de verlijmde delen spuiten. Hierdoor zal de lijmverbinding versnelt en versterkt worden. 

Belangrijk om te vermelden is dat u bij het gebruik van de Activator in spuitbus ongeveer twintig centimeter afstand dient te houden ten opzichte van de lijm. Dit is om te voorkomen dat de industrielijm wit uitslaat. 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.


WIJ ADVISEREN U GRAAG

Bij Bartools staan we voor u klaar als u advies nodig heeft!

CONTACT OPNEMEN

Ook Interessant

CONTACT

Adres:
Postbus 1091, 8200 BB, Lelystad

E-Mail:
info@bartools.nl

Telefoon:
+31 (0)320-798 503

Veilig Betalen

Bij Bartools kunt u veilig betalen via uw eigen bank met iDeal of via PayPal. Uiteraard is onze webshop beveiligd met een geverifiëerd SSL certificaat.

 

Veilig Betalen